UA-76529799-3
10   65
7   51
1   72
7   63
7   69
6   68
20   84
0   75
14   67

Clarins Lip Producten

Inmiddels weten jullie wel dat ik Clarins een heel mooi merk vind. Zo kun je mijn eerdere reviews lezen over de double serum en de sos primer. Maar in deze artikel ga ik het hebben over de volgende lip producten. Namelijk de Clarins Water Lip Stain en Natural Lip Perfector.

Clarins Water Lip Stain
Clarins Water Lip Stain , Red water en violet water

Deze lip stains worden ook wel genoemd inkt voor de lippen. Klinkt apart toch? En al te graag wilde ik dit natuurlijk uitproberen.

De verpakking ziet er geweldig uit. Vrolijk en mooi! Het heeft een stevig materiaal wat heel handig is, vooral omdat het gaat over een waterige substantie. Stel je eens voor, dat het makkelijk breekbaar was. Ook aan de applicator is erover nagedacht. Door het kwastje heb je toch enigszins controle tijdens het aanbrengen.

De twee kleuren die ik heb zijn Violet Water en Red Water. Violet water ruikt een beetje naar kersen en Red water meer naar rozen. Erg aangenamen geuren trouwens! De Clarins Water lipstain is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Na het aanbrengen droogt het matte uit op de lippen. Je voelt alsof je niks op je lippen hebt zitten. De kleur intensiviteit is heel subtiel. Wat heel mooi is wanneer je kies voor een meer natuurlijke look. Als je toch meer kleur wilt, kan je nog een extra laag op doen. Dit gaat ook prima en brokkelt niet af. De lip stain blijf uren op je lippen zitten. Ook hoef je niet zorgen te maken of het nog wel mooi zit en/of het bijgewerkt moet worden.

De Lip Stains zijn o.a te koop bij Douglas voor €23,96 (inhoud 7ml).

Natural Lip Perfector
Clarins Natural Lip Perfector

Voor het najaar heeft Clarins 4 nieuwe Lip perfector uitgebracht. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren. Intense Rosebud, Intense Maple, Intense Garnet en Intense Smoky Rose.

Najaarslook 2019 Clarins Lip Perfectors

Als eerste wil ik het hebben over de verpakking. Die mooi is afgewerkt met gouden versieringen. Het heeft echt een luxe uitstraling. Ook ligt deze lipgloss erg fijn in het hand. En kan zo mee in je handtas.

Zelf heb ik de Intense Maple, wat ik een hele mooie kleur vind. Dankzij de zachte kussentje als applicator smelt bij het aanbrengen de lipgloss op mijn lippen. Wat ik overigens heel bijzonder vind is dat de lipgloss niet plakkerig is. Echt een pluspunt! Het naam past bij de geur want het ruikt echt naar maple syrup en ruikt echt heerlijk. Gedurende een aantal uur blijven mijn lippen gehydrateerd aanvoelen.

Bij deze wil ik jullie even waarschuwen dat het aanbrengen van deze lipgloss tot een verslaving kan leiden. Ik ben er echt aan verslaafd geraakt. Het is de enigste lip product die ik al dagen draag. Ik ben zeer benieuwd naar de andere kleuren.

De Natural Lip Perfector 12ml retailen voor €19,- en zijn o.a te koop op Clarins.com en Hudson Bay

Volg:
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.