UA-76529799-3
10   65
11   68
8   54
3   73
7   63
7   69
6   68
20   84
0   74

The Ordinary Skincare Bijbel, De Perfecte Handleiding.

Ben je ook benieuwd naar de skincare producten van The Ordinary? Nou dat was ik dus ook toen ik het overal voorbij zag komen op internet. En natuurlijk wilde ik deze hoog geprezen producten ook uitproberen. Maar toen ik op de website kwam om mijn bestelling te plaatsen, was ik verbaasd. Ze hebben echt zoveel in hun assortiment. Meeteen dacht ik jeetje, wat overwelmend. Als je geen of minimaal beauty kennis heb, maken ze het je wel moeilijk.

En om je een beetje op weg te kunnen helpen breng ik een paar van mijn favorieten producten van The Ordinary onder de aandacht. Ik bespreek wat het product nou precies doet en welke probleem gebied het aanpakt. Maar ook hoe je het beste kan gebruiken en hoevaak per week. Nou ik barst van energie en enthousiasme dus laten we maar gauw beginnen.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 (Buffet)

The Ordinary Buffet ( Hyaluronic Acid 2% + B5 ) is een serum op water basis. Een serum breng je aan na je gezichtsreiniging routine en voor het gebruik van je dagcréme en/of olie. Naast het acid bevat het ook een percentage van het super ingrediënt vitamine C. Wat het huid helpt om zichzelf te herstellen. Dit komt mooi van pas als je last hebt van hyper pigmentatie of donkere vlekken. Gelukkig heb ik hier zelf niet zoveel last van. Maar ik gebruik het vooral omdat ik toch wel wat last begint te krijgen van dunne lijntjes. Het geeft mijn huid een enorme boost en helpt het met versteviging. Ik breng het aan in de ochtend en in de avond.

The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Deze serum is ideaal voor een wat vettige huid. Want 1% zinc matteert het huid terwijl 10% Niacinamide het huid elasticiteit verhoogt waardoor je poriën kleiner worden. Ook heeft niacinamide ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen wat goed van pas komt als je last heb van onzuiverheden. Wat je verder op moet letten is dat je Niacinamide niet in combinatie gebruik met vitamine c. Dit kan op en duur leiden tot verwijding van de bloedvaten. Dit is vooral niet gunstig voor mensen met rosacea of een gevoelige huid. Tenslotte gebruik The Ordinary Niacinamide aan in de ochtend en avond op een schone huid.

The Ordinary Lactic Acid 5% + HA

Wil jij ook een peeling gebruiken maar heb je een gevoelige huid, dan is deze voor jou. The Ordinary Lactic acid is een milde peeling dat het huid glad maakt met minder irritaties. En hyaluronzuur verhoogt het vochtgehalte aan, waardoor het huid hydrateert aanvoelt. Let er wel even op dat je zonnebrand gebruik na dit product want het kan de huid gevoelig maken voor zon. Tenslotte gebruik het in de avond op een schone huid.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% peeling solution
The Ordinary Aha 30% + BHA 2%

Als eerste heb je een gevoelig huid, dan is deze peeling niet voor jou. En mildere peeling zou beter bij jou passen. Deze peeling van The Ordinary verwijdert dode huid en vermindert fijne lijntjes. Het kan even schrikken zijn wanneer je pas bent begonnen met het gebruiken van deze peeling. Het haalt alle onderhuids oneffenheden naar boven waardoor je kan denken dat het je juist uitbreekt. Maar wees gerust hierna hou je een stralende huid aan over. In principe gebruik je het als een masker op een droog gezicht en nek. Laat het niet langer dan 10 minuten en spoel het af met lauw water. Gebruik het maximaal 2 keer per week. Tenslotte is het goed als je een zonnebrand gebruik omdat er alfahydroxyzuur (AHA) en een betahydroxyzuur (BHA) inzitten. En die kunnen het huid gevoeliger maken voor zon.

Extra voordelen van The Ordinary
 • The Ordinary is voordelig maar met een werking wat je vind in luxere producten.
 • Bijna alle producten zijn vegan free, gluten free en cruelty free
 • The Ordinary raad aan hun producten te gebruiken tussen 6 – 12 maanden.

Ik hoop dat jullie het interessant vonden, en dat dit jullie verder kan helpen bij het vinden van jou ideale product.

Zijn jullie al bekend met de producten van The Ordinary?

-X- Suyen

Volg:
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

 1. Mau
  februari 14, 2020 / 10:42 am

  Hoi Suyen laat je de lactid acid op je huid de hele nacht of spoel je hem af?

  • Suyen
   Auteur
   februari 14, 2020 / 1:22 pm

   Hi Mau,
   Nee ik laat het heel de nacht erop zitten.( paar druppels|) Maar als je het je eerste keer is dat je dit gaat gebruiken, zou ik het eerst uitproberen.Dus zet een heel klein beetje op je huid en kijkt het even aan hoe het erop reageert. En gebruik het alleen s’avonds. En niet in de zon.

%d bloggers liken dit: