UA-76529799-3

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss Combo

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss

Vandaag wil ik het hebben over Kiko Milano 3D Hydra lipglosses en mijn favorieten combo voor de perfecte glossy nude lip.

Lees ook: Clarins verschillende lip producten

Zelf ben ik een grote fan girl van de nude lip. Vooral op de dagen die ik er “effortless” goed uit wil zien. Maar een nude lip staat ook prachtig bij een wat intensere oogmake-up. Zelfs vind ik een mooi nude glossy lip vooral in de zomer helemaal hot!

Toen ik in Amsterdam was, kon ik als beauty fanatiek het niet laten om even in de Kiko Milano rond te snuffelen. Ik heb vaker producten van hun gebruikt en vooral hun lipsticks en lipgloss vind ik erg goed. Die hebben een goede pigmentatie en blijven goed zitten. Dus ik was heel enthousiast en benieuwd naar hun 3D Hydra Lipgloss collectie.

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss

Verzachtende lipgloss met 3D-effect voor een glanzend resultaat. De zachte, fluwelige textuur smelt samen met de lippen en maakt ze glad en glanzend.”.

van boven naar beneden Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss #18,20 en 19

De kleuren die ik heb gekocht zijn 18 Golden Sparkle, 19 Cream Cashmere en nummer 20 Chestnut.

Golden Sparkle

De kleur Golden sparkle doet eer aan zijn naam. Het is een nude maar met een gouden ondertoon en glinstering. Die echt heel mooi is. Vooral als de licht of zon erop schijnt. Verder is het erg mooi om te gebruiken als lip topper boven een andere lipstick.

Cream Cashmere

Op de dagen dat ik iets heel simpels op mijn lippen wil gebruik ik Cream Cashmere. De perfecte lipgloss kleur die je natuurlijke lip kleur accentueert. Het heeft hele fijne fonkeling die ervoor zorgen dat je lippen wat voller en sappiger lijken.

Chestnut

Chestnut is de gene die de meeste kleur pigmentatie heeft. Op de foto hier onder kan je duidelijk zien dat ondanks dat die ook nude is, het een zalm/rozige ondertoon heeft. En bij weerkaatsing van licht wordt de subtiele rozige parelmoer glinstering goed zichtbaar.

3D Hydra Lipgloss zijn te koop voor €7,99

Swatches Kiko Milano 3D hydra lipgloss v.l.n.r 18 Golden sparkle, 20 Chestnut, 19 Cream Cashmere. Foto’s zijn genomen zonder flash.

Het oordeel

Zoals ik had verwacht zijn deze lipglosses erg goed. De 3d hydra lipgloss voelt prettig aan de lippen. Bij het aanbrengen glijdt het als boter over mijn lippen en krijg je gelijk goede pigmentatie. Qua geur ruiken ze ook niet verkeert. Ik ben zeer tevreden over deze 3d hydra lipglosses en zal in de toekomst ook meer aanschaffen.

Smart Fushion lip pencil

Lippenpotlood met super precieze lijn. Rijke en crèmige textuur, intense kleur die onmiddellijk wordt afgegeven. Delicaat en glad bij het aanbrengen.

Verder heb ik een Smart Fushion lip Pencil gekocht in de kleur Chestnut. Zoals je ziet past deze perfect bij de lipglosses. Het aanbrengen van de lip pencil gaat vlot en soepel. Het enige wat ik eraan kan opmerken is dat je moet aanslijpen. Een omhoog draaiende methode zou ideal zijn. Maar voor de voordelige prijs kan je niet al die extra luxe verwachten. Al bij al is het een prima lip pencil. Verder zou ik willen dat ze een wat diepere bruine lip pencil hebben. Dat past nu eenmaal mooier bij mijn huidtint.

Wat een geslaagde aankoop. Kiko Milano is een voordelige makeup merk maar heeft mooie producten. Naar mijn mening zijn de lipglosses zelf beter dan van sommige A merken. Ook de verpakkingen ziet er goed uit. Ik zal dus ook meer van deze 3D hydra lipglosses aanschaffen.

Ben jij al bekend met de merk Kiko Milano?

-X- Suyen

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.