UA-76529799-3

Contact Us

Disclaimer:

Suyenfrazer.nl is een (plus-size) Fashion, Beauty en Lifestyle blog. Hier zijn reviews te vinden over diverse producten. Maar ook plus size fashion outfits en tips. Producten en of kledingstukken die ik zelf heb gekocht maar die ook naar mij zijn toegestuurd door bedrijven en of merken. Deze worden dan voor dagen/weken door mij getest. Mijn mening over deze producten is altijd eerlijk en worden niet beïnvloed door anderen.

Alle content op Suyenfrazer.nl wordt met veel liefde, ambitie en tijd gemaakt door mij persoonlijk, tenzij dit anders is aangegeven. Het overnemen van mijn beeldmateriaal, foto’s, artikelen en teksten is niet toegestaan. Tenzij hiervoor toestemming is gevraagd en daarbij een vermelding wordt gemaakt naar mijn links.

Op Suyenfrazer.nl verschijnen soms content die tot stand zijn gekomen door gesponsord artikelen, betaalde samenwerkingen en collabs.

Op Suyenfrazer.nl wordt soms gebruik gemaakt van affiliate links. Als iemand via deze links iets bestelt ontvangt suyenfrazer.nl een kleine commissie.

Heeft u meer vragen/opmerkingen kunt u deze mailen naar sfb.influencers@gmail.com

Voor bedrijven, persbureau’s en merken etc.

Op Suyenfrazer.nl blog ik over beauty producten, mode trends, food, bodypositivity, interieur , food en over mijn persoonlijk lifestyle. Ik vind het leuk om mijn lezers op de hoogte te houden van de nieuwste producten en fashion trends. Het is daarom geweldig en handig om op pers lijsten te kunnen en mogen staan. Past het pers bericht bij Suyenfrazer.nl dan schrijf ik er een artikel over. Maar ik schrijf wel mijn eerlijke mening over het artikel. Samenwerken met Suyenfrazer.nl kan via, blogpost, Instagram foto, Instagram stories, Facebook post en Youtube video. Heeft u nog vragen/opmerkingen over een eventuele samenwerkingen kunt u gerust contact opnemen via e-mail sfb.influencers@gmail.com

Post adres (geen bezoek adres):

Graag mailen naar sfb.influencers@gmail voor het postadres.

Suyenfrazer.nl is onderdeel van Gisheme Media en is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 76922510

 

Instagram | Youtube | Bloglovin| Facebook| Twitter |Pinterest