UA-76529799-3

Een Maxi Rok Voor Iedere Stijl.

In de zomer draag ik vaak een jurk of een rok. Het is vrouwelijk en daarnaast lekker comfortabel. Ook heb je tegenwoordige verschillende model jurken en rokken voor de plus size vrouw. Omdat mijn persoonlijk kledingstijl normaliter wat basic is, vind ik het juist leuk om in de zomer meer te spelen met prints en modellen.

Net als deze bloementjes rok van 100% zuivere katoen. Wat overigens net als linnen mijn favorieten stof is voor de warmere dagen. Het is lekker koel en neem goed vocht op. Daarbij stijl ik het lekker basic met een katoenen T-shirt. Maar hoe je het stijl hangt natuurlijk af aan je persoonlijke smaak.

Andere leuke plus size rokken

‘LEES OOK: Plus-Size |Zo Stijl Je De Plissé Rok’

Volg:

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf/ en of merk. En wordt er gebruik gemaakt van affiliatie links

Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.