UA-76529799-3
15   75
7   58
4   59
10   83
14   87
4   84
7   82
6   80
7   65

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss Combo

Mijn favorieten lipgloss combo voor de perfecte glossy nude lip.
Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss

Zelf ben ik een grote fan girl van de nude lip. Vooral op de dagen die ik er “effortless” goed uit wil zien. Maar een nude lip staat ook prachtig bij een wat intensere oogmake-up. Zelfs vind ik een mooi nude glossy lip vooral in de zomer helemaal hot!

Toen ik in Amsterdam was, kon ik als beauty fanatiek het niet laten om even in de Kiko Milano rond te snuffelen. Ik heb vaker producten van hun gebruikt en vooral hun lipsticks en lipgloss vind ik erg goed. Die hebben een goede pigmentatie en blijven goed zitten. Dus ik was heel enthousiast en benieuwd naar hun 3D Hydra Lipgloss collectie.

Verzachtende lipgloss met 3D-effect voor een glanzend resultaat. De zachte, fluwelige textuur smelt samen met de lippen en maakt ze glad en glanzend. De formule bevat extract van Bidens*.
van boven naar beneden Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss #18,20 en 19

3D Hydra Lipgloss zijn te koop voor €7,99

Swatches Kiko Milano 3D hydra lipgloss v.l.n.r #18 Golden sparkle, #20 Chestnut, #19 Cream Cashmere.

Ook heb ik een Smart Fushion lip Pencil gekocht in de kleur Chestnut. Zoals je ziet past deze perfect bij de lipglosses.

Lippenpotlood met superprecieze lijn. Rijke en crèmige textuur, intense kleur die onmiddellijk wordt afgegeven. Delicaat en glad bij het aanbrengen.

En zoals ik had verwacht zijn deze lipgloss ook goed. De lipgloss voelt heerlijk aan, en is die prettig bij het aanbrengen. Bij het aanbrengen glijdt het als boter over mijn lippen, en krijg je gelijk goede pigmentatie. Qua geur ruiken ze ook niet verkeert. Dus ben ik zeer tevreden over deze producten van Kiko Milano, en zal dus ook meer van deze 3D hydra lipgloss aanschaffen.

-X- Suyen

Volg:
Suyen
Suyen

Hoi, Ik hoop dat je ervan heb genoten, voel je vrij om een bericht achter te laten. Ik geniet er zo van om verder te kletsen.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.