UA-76529799-3

5 Manieren Om Een Spijkerblouse Te Stijlen

Hoe kun je die spijkerblouse nou stijlen? Of heb je zelf al een denim overhemd of wil je er één kopen, maar heb je inspiratie nodig hoe je dit leuk kan combineren? Dan kan ik je misschien daarbij helpen.

Op de video hieronder laat ik zien hoe de klassieke jeans (denim) blouse op 5 verschillende manieren gecombineerd kan worden. En geloof me er zijn nog talloze manieren hoe je deze basic item kan stijlen. Het ligt geheel aan je persoonlijke stijl en wat voor andere kledingstukken je in de kast heb hangen. Ik zou zeggen laat je inspireren!

‘Lees ook: 3 Leuke Manieren Om Een Jurk Te Dragen In Lente

Volg:
Suyen
Suyen

Hi, I hope you enjoyed this! Feel free to leave a comment below, I love hearing from you guys.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Delen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.